Kategoriarkiv: Quiénes somos

Kontakt

Prensa Norrköping bildades den 3:e februari 2011 med syftet att bidra med nyheter till de spansktalande i Sverige, särskilt till de som bor i Norrköping.

Nättidningen sköts av sin journalist Wladimir Loyola Cuadra och sin webmaster John Tolunay, vars primära syfte är att publicera nyheter från Norrköping och hela landet. Man kan också läsa, lyssna och se Prensa Norrköpings nyheter på Facebook , Youtubekanalen, Twitter och Instagram.

Prensa Norrköping räknar med medarbetare som skickar till oss artiklar som handlar om kultur och personliga krönikor, som en del av vår ledarprofil.

Vi inbjuder våra läsare att kommentera de publicerade artiklar och de som vill bidra med artiklar, krönikor eller fotomaterial. Ni kan mejla oss på: prensanorrkoping@gmail.com

Alla som vill bidra med artiklar är välkomna att göra det. Vi förbehåller oss dock att inte publicera material som riktar sig mot integriteten av andra människor eller myndigheter. Dessutom godkänner vi inte kommentarer som kan vara till skada av andra personer.

STAFF

Wladimir Loyola: Webbredaktör

wladimir@gmail.com

John Tolunay: Webbmaster

john13to@gmail.com

Journalister

Göran Jacobson: Frilansjournalist

Ana Cuadra: Reporter

Christián Puebla: korrespondent från Chile

Medarbetande tidningar/sidor

Kultursidan.nu

Estocolmo.se

Klubbar

Dolphins

Vita Hästen

Vargarna

IK Sleipner

IF Sylvia

Assyriska IF

Chile Unido

Prensa Norrköping es un portal informativo y noticioso local donde se publican articulos y notas tanto informativas como de opinión en español y sueco.

Con sus valores cristianos, este medio noticioso pretende informar de manera veraz y eficiente la información recolectada ya sea reporteada en terreno, desde la redacción o mediante corresponsalías.

Prensa Norrköping publica además, publicidad de empresas y organizaciones, saludos de cumpleaños, eventos, fiestas, avisos, etcétera.

Nuestro medio también presta servicios de traducción, interpretación, fotográficos, de filmación y redacción de textos múltiples tanto en español como en sueco.

EQUIPO

Wladimir Loyola: Redactor Web

wladimir.loyola@gmail.com

John Tolunay: Webmáster

john13to@gmail.com

Medios que colaboran con Prensa Norrköping

Kultursidan.nu

Estocolmo.se

dolphins.se

vitahasten.se

ikslepiner.se

assyriskaif.se

vargarna.se