Konstnärliga bilder från storstäder/Fotos artísticas de Europa

Bilder tagna av chilenaren Ernesto Valenzuela

Imágenes tomadas por el nortino “Tito V”

SVENSKA: Chilenske grafisk designern Ernesto “Tito” Valenzuela bidrog till Prensa Norrköping med bilder från viktiga städer runt Europa under sin vistelse i “Gamla Kontinenten” som man brukar kalla vårt världsdel i Latinamerika.

ESPAÑOL: El diseñador gráfico de la ciudad chilena de Iquique, Ernesto “Tito” Valenzuela, tomó imágenes de importantes urbes del viejo continente como lo son Barcelona, París, Londres y Berlín. Las siguientes fotografías del profesional iquiqueño fueron contribuídas para todos los lectores de Prensa Norrköping:

barcelona

Barcelona

barcelona

Barcelona

barcelona3

Barcelona

berlin

Berlin – Berlín

londres

London – Londres

londres2

London – Londres

paris

Paris – París

paris2

Paris – París

Text: Wladimir Loyola – wladimir.loyola@gmail.com
Bilder: Ernesto “Tito” Valenzuela – info@evfx.cl 
unnamed

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *