Pingstpastor predikade om eviga livet

NORRKÖPING: Sionförsamlingens föreståndare, Stefan Claar, förkunnade under en januari söndag 2017 inför drygt 150 personer om det tillfälliga livet som människor lever på jorden och den eviga som väntar efter detta. 

Söndagens gudstjänst i Norrköpings Pingskyrkan innehöll ett dynamiskt program med Renströmmen Kören som introducerades av gudstjänstens koordinator, församlingens omsorgspastor, Susanne Borén.

Därmed kom in krokodilen Kaj för att ta hand om alla barn i söndagsskolan för att sedan hela församlingen skulle be för en familj som kommer att skickas som missionärer till Australien framöver.

Sionförsamlings företåndare Stefan Claar predikar om det tillfälliga livet människor lever på denna jord som är eviga varelser i grund och botten. Foto: Wladimir Loyola.

Sionförsamlingens föreståndare, Stefan Claar, predikar om det tillfälliga livet människor lever på denna jord som är eviga varelser i grund och botten. Foto: Wladimir Loyola.

Slutligen predikade Sionsförsamlingen huvudpastor, Stefan Claar, inför en publik av nästan 150 personer om Jesu proklamation att hans rike tillhör inte denna värld, utan den tillhör ett annat slag.

Ett av de största problemen i Sverige idag är att de egna intressen  har fått större utrymme, uttryckte pingstpastorn inför de närvarande åhörarna på Renströmmen under söndagens gudstjänst.

Stefan Claar menade också att själviskheten i människor har fått för stor betydelse tillsammans med avgudardyrkan när allt på denna jord är tillfälligt, förutom oss själva som är eviga.

Wladimir Loyola – wladimir.loyola@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *