Veckans matcher/Partidos de la semana

10-18 juni/junio

SVE: IFK Norrköping segrade i Jakobstad mot FF Jaro med 1-0, träningsmatch som spelades i söndags.

Div 2 laget IK Sleipner besegrade Motala med 3-2 på bortaplan medan IF Sylvia föll mot Rynninge med 0-2 hemma på Östgötaporten.  Assyriska IF vann över IFK Haninge med 4-2 vilket är Norrköpingsklubbens första seger i serien för i år.  Sleipner möter Sylvia måndagen 26 juni på Östgötaporten klockan 19.

I Femman föll Chile Unido hemma mot Dagsberg med 0-6.

ESP: El IFK venció en calidad de visita a FF Jaro de Finlandia por 1-0 en un encuentro amistoso disputado el pasado Domingo.

El equipo de segunda IK Sleipner venció a Motala por 3-2 a domicilio mientras que el Sylvia cayó ante Rynninge por 0-2 en Östgötaporten en Norrköping. Assyriska venció a IFK Haninge por 4-2 lo cual es la primera victoria del club de Hageby en la serie. Sleipner se medirá ante Sylvia el próximo lunes 26 de junio en Östgötaporten a las 19.

El la V cayó Chile U en Sydvallen contra Dagsberg por 0-6.

Prensa Norrköping

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *