Sportnyheter

Peking möter Malmö måndagen

16 oktober på Porten

FOTBOLL

Efter det bedrövade uddamålsförlusten mot Halmstad i lördags möter IFK serieledaren Malmö på Östgötaporten måndagen 16 oktober. Matchen spelas klockan 19 i Ektorp. Pekingklubben ligger på Allsvenskans tabell femte plats med 40 poäng.

I tvåan möts Sleipner och Sylvia måndagen 2 oktober klockan 19 på Östgötaporten. Assyriska möter Södertälje borta på söndag klockan 15.

ISHOCKEY

Vita Hästen möter BIK Karlskoga ikväll klockan 19 på Himmelstalundshallen.

Hästens tre senaste matcher
Timrå (b) 4-0 (förlust)
Oskarshamn (h) 2-3 (förlust)
Västervik (b) 3-4 (vinst, efter straffar)
BASKET
I morgon lördag smäller det för Dolphinsdamerna med hemmapremiär mot Alvik – en av guldfavoriterna. Veckan efter förlusten borta mot Mark har varit annorlunda.

– Alltid kul att spela hemma, men vi hade gärna haft samma förutsättningar som Alvik, säger coach Jesper Sundberg.
På fredag den 29 september spelar Dolphins herrar sista träningsmatchen hemma i Stadium Arena mot Jämtland, ett lag som kommer att räknas till de starkare under den kommande säsongen.
Vargarna föll i andra finalen mot Nässjö med 50-40.
Vargarna hängde med länge och väl, men i det 14:e heatet slog Västervik in nådastöten och dödade spänningen i avgörandes stund, match som spelades för över en vecka sedan (21 september).
– Nu känns det förstås väldigt tomt när man kört ihop med det här härliga gänget i år, menade en besviken Kim Nilsson till Vargarnas hemsida.
Textrekopilering: Prensa Norrköping
Bild: Claudio García

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *