Rekordsiffror för besökare till oss / Cifras récord por las visitas a nuestro portal

Mellan 500 till 600 tittar på Prensa Norrköping varje dag
Entre quinientos y seiscientos visitan nuestro portal a diario

VÅRT NÄTTIDNING: Prensa Norrköpings läsarkrets har stigit med drygt 30 procent under detta nya året. Från en snitt på 300-400 besökare förra året nu kan man se att mellan 500 och 600 läsare läser vårt nättidning varje dag. Vi på Prensa vill tack alla våra läsare och uppmanar dem att fortsätta besöka vårt sajt där vi kommer att erbjuda fler nyheter av olika slag.

Prensa Norrköpings direktiv

NUESTRO DIARIO DIGITAL: Los lectores de Prensa Norrköping han subido con casi un 30 por ciento en est nuevo año 2018. De un promedio de 300 a 400 lectores tenemos ahora entre 500 a 600 visitas cada día. Nosotros como medio digital queremos agradecer a todos nuestros lectores y los animamos a continuar visitar nuestro portal digital donde seguiremos publicando noticias de distintos frentes informativos.

La directiva de Prensa Norrköping

Göran Jacobson, medarbetare för Prensa Norrköping
Göran Jacobson, colaborador de Prensa NKPG

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *