Agape gästades av Daniel Sten / Visita predicó en Klockaretorpet

Förkunnade om att Gud vill ge utrymme till de troende
El sermón trató sobre el terreno que el creyente debe ganar

ANDLIGHET: Daniel Sten från Flen predikade i söndags i Agape. Budskapet handlade om att Gud vill ge de troende utrymme det här året.

  • Gud vill ge oss utrymme i Norrköping och öka vårat påverkan i stan, menade Daniel Sten inför en nästan fullsatt församling.

Pastorn från Sionförsamlingen i Flen uppmanade församlingen att vara huvud och inte svans och citerade boken om Ester där fienden förberedde sig för att utplåna Guds folk. Israels folk börjar be och fasta. Allt vände sig emot Hamman och det gick tvärtom för Israel och till slut gör Herren ett mirakel genom att judarna fick politisk och ekonomisk utrymme samt frihet eftersom de ropade på Gud.

ECLESIASTICO: Daniel Sten de Flen predicó el pasado domingo en Agape. El sermón trató de que Dios quiere otorgarle al creyente un espacio este nuevo año.

Dios nos quiere dar un espacio en Norrköping y que influyamos más en la ciudad, dijo Daniel Sten ante una casi repleta congregación.

El pastor de la Iglesia Sion en Flen animó la congregación de ser cabeza y no colay citó el libro de Ester donde el enemigo se preparó para destruir al pueblo de Dios. El pueblo de ISrael comenzó entonces a orar y ayunar. Todo se tornó en contra de Amán y se dio todo lo contrario para Israel cosa que al final El Señor hizo un milagro donde los judíos percibieron un espacio político y económico además de libertad ya que clamaron a Dios.

Wladimir Loyola

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *