Sverige sänkte Vitryssland / Triunfo escandinavo en balón mano

Blågult vann med 29-20 i handbolls EM

La selección sueca venció a Bielorusia en Zagreb

ZAGREB: Svenska handbollslandslaget besegrade Vitrryssland med 29-20 i handbolls EM som spelas i Kroatien. Prensa Norrköping bevaka matchen live via teve och lyckades få både information och bilder från matchen. Nu väntar Norge på onsdag klockan 18:15

BALÓNMANO: La selección sueca de handboll venció a Bielorusia por 29-20 en la capital croata de Zagreb. Nuestro medio digital cubrió el duelo en vivo por medio de la señal televisiva donde se capturaron imágenes y diversas impresiones del match. Próximo partido de la azulamarillo es mañana miércoles a las 18:30

Prensa Norrköping

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *