Hästen vann och förlorade i veckan / El equipo local de hockey ganó y perdió esta semana

Förlorade mot Tyngsryd i fredags

Cayó el pasado viernes en calidad de visita

NORRKÖPING: Vita Hästen besegrade Almtuna med 2-1 i tisdags. Dock blev det förlust mot Tyngsryd i fredags (0-3). Prensa Norrköping var på plats under den förstnämnda matchen där man bevakade Hästens knappa seger hemma i Himmelstalundshallen. Revanschsugna Hästen kommer att spela igen mot Tingsryd nu på måndag kl 19 på hemmaplan.

HOCKEY SOBRE HIELO: El equipo local de “Vita Hästen” venció a Almtuna por la cuenta de 2-1 el pasado martes. Tres días después cayó en combinado de Norrköping en calidad de visita ante el elenco de Tyngsryd. Nuestro medio digital estuvo presente en el match donde se cubrió la apretada victoria disputada en Himmelstalundshallen. Hästen se medirá nuevamente pero en casa ante el equipo de Tingsryd este lunes 29 de enero a las 19 horas.

Wladimir Loyola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *