Över 100 frälsta på Staksets besök i Agape / Reunión de avivamiento en Norrköping

 Artisten vittnade om sitt mörka förflutet

El artista evangélico testificó de su oscuro pasado

SVE: Sebbe Stakset vittnade inför drygt 600 personer i församlingen Agape där han pratade om sitt turbulenta liv med droger, kriminalitet, fängelse och självmordstankar.  Prensa Norrköping fanns på plats och var med om den upplevelsefyllda mötet som ägde rum under påskaftonen där över hundra personer fick ta emot Jesus.

ESP: El artista cristiano Sebastian Stakset testificó ante unas seiscientas personas en la iglesia Agape de Norrköping quien habló acerca de su turbulento pasado donde consumía drogas, criminalidad, prisión y pensamientos de suicidio. Nuestro medio digital estuvo presente en la iglesia evangélica donde pudo experimental la vivencial reunión el pasado sábado de Semana Santa donde más de cien personas entregaron sus vidas a Cristo.

Wladimir Loyola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *