Familjegudstjänt i Agape/Culto familiar en Norrköping

Söndagen 22 april

El domingo 22 de abril

SVE: Söndagen mote I Agape var riktad främst till föräldrar och barn, en så kallad familjegudstjänst. Mötet innehöll lovsång från Johannesskolans elever, en rollspel från en bibelberättelse, förkunnelse av församlingens föreståndare David Ekerbring och fika I slutet av gudstjänsten. 

ESP: EL culto del día domingo en la congregación Agepe estaba dirigido a las familias. En la reunion hubo alabanzas cristianas y un squetsch basado en in pasaje bíblico por parte de los alumnus de la escuela Johannesskolan de Norrkoping. Además, se pudo contar con el sermón entregado por parte del Pastor David Ekerbring y in refrigerio al final del servicio.

Prensa Norrköping

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *