Prensa backar upp för Durmaz/Nuestro medio apoya a seleccionado

Efter alla hot mot landslagspelaren

Tras los acosos hacia el jugador sueco

SVE: Vårt nättidning stödjer den svenska landslagspelaren Jimmy Durmaz och hela svenska landslaget som befinner sig i Ryssland just nu efter alla hot som spelaren fått på grund av foulet han gjordet mot tyske spelaren som betydde seger i sista matchsekunderna för regerande världsmästarna. Konstigt nog så fick inte Messi eller Ronaldo så mycket kritik för sina missade straffar, medan Jimmy Durmaz utmålades som syndabock av många.

Idag spelar Sverige mot Mexico och Prensa Norrköping önskar landslaget all lycka för avancemang till åttondelsfinalen.

ESP: Nuestro medio digital apoya al seleccionado sueco Jimmy Durmaz y a toda la selección dirigida por Janne Andersson. Extrañamente ni Messi ni Ronaldo percibieron muchas críticas por los penales que erraron mientras que Jimmy Durmaz fue catalogado como “yeta” por muchos.

Hoy Suecia se mide ante su par de México y Prensa Norrköping le desea al seleccionado sueco toda la suerte para que pueda avanzar a octavos de final.

Prensa Norrköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *