Gudstjänst i Capella Ecumenica/Culto en Sankta Anna

Hölls av Agape församling i skärgården

Sostenido por la iglesia Agape en el archipiélago

SVE: ”Att tala eller inte tala” var titeln på söndagens predikan som höll av pastor David Ekerbring i Capella Ecumenica i söndags. Drygt ett 40-tal personer åkte ända till Sankta Annas skärgård för att tillbringa en söndagsgudstjänst med pick nick och lekar i slutet.

ESP: ”El hablar o no hablar” era el título de la prédica del domingo sostenida por el pastor David Ekerbring en la iglesia Capella Ecumenica el pasado domingo. Cerca de unas 40 personas viajaron hasta el archipiélago de Sankta Anna para pasar el culto de domingo con pick nick y juegos al final de la jornada.

Wladimir Loyola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *