Gudstjänst trots Corona pandemin /Culto a pesar del virus chino

Ett trettiotal personer närvarade i Vineyardförsamling (mindre än vanligt) under söndagens gudstjänst på Immanuelskyrkans byggnad. Svenske-argentinske pastorn Daniel Holgersson uppmanade de trogna åhörarna att lita på Gud trots Coronapandemin. Predikanten förkunnade från Apostlargärningarna 4 ur Nya Testamentet där det står om Jesu lärljungarna Petrus och Johannes som fick många att bli kristna, en tro som spred sig snabbt som Coronaviruset på den tiden i Israel.

Una treintena de asistentes presenciaron la congregación Vineyard (menos de lo común) durante el culto de día domingo ubicada en el inmueble de Immanuelskyrkan en el centro de Norrköping. El pastor argentino-sueco, Daniel Holgersson, animó a los fieles asistentes a confiar en Dios a pesar de la pandemia china que se está esparciendo en toda Suecia. El siervo predicó de Hechos de Los Apóstoles 4 donde los discípulos de Jesús Pedro y Juan hicieron que muchos se convirtieran a la fe cristiana, credo que se esparció casi a la velocidad del virus Corona en ese tiempo en la tierra de Israel.

Text, bild och översättning: Wladimir Loyola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *