Kyrkan ute på gatan/Evangelizacion en la calle

Kyrkorna som tillhör Kristna rådet i Norrköping driver sedan flera år tillbaka Cafébussen ute i Norrköpings fredagskvällar. Varje fredag samlas ledare och meddlemmar från de olika församlingar i stan för att sprida det kristna budskapet till alla människor som går i Drottninggatan där bussen brukar stå (Hörsalsparken) Mikael Sjöberg, en av de huvudansvariga som tillhör församlingen Agape manifesterar följande till Prensa Norrköping

  • Nuförtiden finns det en större öppenhet bland människor att höra Guds Ord och tar emot Jesus utan större svårigheter, säger Michael Sjöberg.

På grund av coronaviruset så får man inte stiga inne i bussen för att på så sätt hindra att den sprids i onödan.

Las iglesias pertenecientes al Consejo Cristiano en Norrköping llevan desde hace varios años la actividad del bus de la evangelización en Norrköping. Cada viernes por la tarde se ubica el bus en el sector de Hörsalen para predicarles la buenas nuevas a los transehúntes que pasan por la calle Drottninggatan en el centro de la ciudad. Michael Sjöberg, uno de los responsables principales de la actividad evangelística sostiene a Prensa Norrköping lo siguiente:

  • Ahora más que nunca hay una apertura más grande en las personas de escuchar la palabra de Dios y reciben a Jesús en sus vidas sin mayores titubeos, dice Michael Sjöberg a nuestro portal noticioso.

Debido al virus corona, las personas no les es permitido subir al bus para prevenir cualquier tipo de posible contagio.

Text, bild och översättning: Wladimir Loyola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *