Skillz Land: Försäljning av piroger och sporttävlingar bakom Immanuelskyrkan

NORRKÖPING: Under Augustifesten kommer det att finnas försäljning av chilenska empanadas plus andra goda saker bakom Immanuelskyrkan. Det kommer även att äga rum ett flertal sportaktiviteter under benämningen Skillz Land.

Nästa onsdag startar Augustifesten i Norrköping. Bakom Reklam AugustifestenImmanuelskyrkan på Södra Promenaden 106 kommer det att finnas försäljning av piroger och idrottsaktiviteter som har döpts till Skills Land.

Det kommer att finnas försäljning av piroger -empanadas på spanska – som är mycket goda och saftiga som är gjorda av nöttkött, lök, ägg, russin, kryddor och en mjukdeg.

Förutom empanadas -chilenska piroger- kommer det att säljas cachitos, chilenitos och läsk. Dessutom kommer det att äga rum fotboll med hastighets mätare och prickskytte. Basket, bandy, prickskytte och prickskytte med pilbåge är ytterligare sportaktiviteter som kommer att finnas utanför Immanuelskyrkan bakre sida.

Aktiviteterna kommer att starta den 17/08-16 kl 13:00 till 21/08-16 så länge det finns folk.

Prensa Norrköping

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *