Johan Roxström varvar ner från IKS

FOTBOLL: Johan Roxström och IK Sleipner har kommit överens om att gå skilda vägar. Orsaken är att Johan känner att tiden inte räcker till för en satsning i division 1. Den nyblivne tvåbarnspappan har grubblat fram och tillbaka och känner själv att han får svårt att kunna lägga ner den tiden som behövs för att satsa vidare på den nivån.

-Givetvis jättetråkigt för oss, säger tränare Joffa Massi. Men vi har full respekt för hans beslut och det är inte några konstigheter att köpa hans argument. När han kom i våras var hans ambition att göra en satsning och det har han verkligen levt upp till till 100%. Han är en av de första som dyker upp vid träningarna och en av de sista som lämnar omklädningsrummet efteråt.

-Det är en härlig kille att ha omkring sig och han har bidragit mycket med sin rutin. Det viktigaste nu är att ”Rocky” känner att han mår bra. Vi tackar för den här tiden i ”Randigt” och önskar honom ett stort lycka till framöver. Inget är klart med någon ny klubb, men vi vill gärna hjälpa till för en smidig lösning om det blir aktuellt.

Sleipners redaktion

www.iksleipner.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *